خانه / مدارک مورد نیاز سفارت پسبتازتس

مدارک مورد نیاز سفارت پسبتازتس

[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

78953_0cca7

[/av_textblock] [/av_two_fifth][av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_heading heading=’مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

امضاء به همراه گذرنامه های قبلی به همراه کپی از تمام صفحات گذرنامه حتی صفحه سفید .

   الف) مدت اعتبار حداقل ۱ سال از تاریخ ورود .

۲) ۶ قطعه عکس ۵/۴*۵*۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید ، کامل از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، حداکثر برای شش ماه اخیر.

۳) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

۴) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک. (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست.)

   الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

     *در صورت زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب ۱ ماه گذشته کافی می باشد.

     * در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارادده می باشد

   ب) سپرده های بانکی.

     * ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک ، قابل قبول می باشد.

     *باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال باشد.

۵) اصل ترجمه و سند مالکیت.

۶)اصل ترجمه و مدارک شغلی:

   الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشک

[/av_textblock] [/av_three_fifth]