خانه / مدارک سفارت های تایلند، هندوستان، سنگاپور و چین

مدارک سفارت های تایلند، هندوستان، سنگاپور و چین

[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] 3kntxv346orcn61e97u6  etelate-omomie-tiland-thailandnets.ir_

nokatchin1

[/av_textblock] [/av_two_fifth] [av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_heading tag=’h2′ padding=’10’ heading=’مدارک مورد نیاز سفارت های تایلند، هندوستان، سنگاپور و چین’ color=’custom-color-heading’ style=” custom_font=’#2128f2′ size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading] [av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

1) اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود.

2) 3 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

3) اصل شناسنامه ، کارت ملی به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهرو امضاء بانک.

الف) حسابهای جاری : کارکرد سه ماه اخیر.

* در صورت تعداد زیاد تراکنش ، ارائه گردش حساب 1 کاه گذشته کافی می باشد.

* در صورت نداشتن گردش حساب ، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می باشد.

ب) سپرده های بانکی.

*ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک ، قابل قبول می باشد.

5) ارائه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج)مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جوار کسب / آگهی تاسیس.

ز) ) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار).

* جهت دانش آموزانی که درسال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه برنامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متاهل که تنها سفر می کنند، رضایت نامه محضری الزامی است.

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.

*حضور مسافرین در سفارت آفریقای جنوبی الزامی می باشد.

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگهA4 و در یک نسخه ارائه شود.

[/av_textblock] [/av_three_fifth]