خانه / مدارک سفارت سوئیس

مدارک سفارت سوئیس

[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

0.559923001307252371_parsnaz_ir 1355125302_Switzerland--Wengen

[/av_textblock] [/av_two_fifth][av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_heading tag=’h2′ padding=’10’ heading=’مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس’ color=’custom-color-heading’ style=” custom_font=’#000fea’ size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

*ترجمه های بدون نیاز به تائیده دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند.

1) اصل گذرنامه با امضاء ، به همراه گذرنامه های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.  

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 5/4*5/3 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید.

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهرو امضاء بانک.

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

ب) سپرده های بانکی.

* ارائه گردش به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین الملل قابل قبول می باشد.

* باید حدقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کار گزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تاسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار).

* جهت دانش آموزانی که درسال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه برنامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متاهل که تنها سفر می کنند، رضایت نامه محضری الزامی است.

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.

*حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد.

*اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمز دار یا ضمانت نامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگهA4 و در یک نسخه ارائه شود.

[/av_textblock] [/av_three_fifth]