خانه / مدارک سفارت اسپانیا

مدارک سفارت اسپانیا

[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

CountryHeader_Photo1_235797150

4c68378a199f6f2419aab0fd7247f06c

[/av_textblock] [/av_two_fifth][av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_heading heading=’مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا’ tag=’h2′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#3d30f2′][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

     * کلیه مدارک علاوه بر ترجمه اسپانیایی نیاز به تائیدیه دادگستری دارند.

1) اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی به همراه کپی از تمام صفحات گذرنامه حتی صفحه سفید .

   الف) مدت اعتبار حداقل 1 سال از تاریخ ورود .

2) 6 قطعه عکس 5/4*5*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید ، کامل از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، حداکثر برای شش ماه اخیر.

3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک. (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست.)

   الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

     *در صورت زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می باشد.

     * در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارادده می باشد

   ب) سپرده های بانکی.

     * ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک ، قابل قبول می باشد.

     *باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

5) اصل ترجمه و سند مالکیت.

6)اصل ترجمه و مدارک شغلی:

   الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی.

   ب) وکلا: پروانه وکالت.

   ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

   د) بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی ، ارائه آخرین فیش حقوقی.

   ه) مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

   و) در صورت خویش فرمابودن: جواز کسب / آگهی تاسیس.

   ز) دانش آموزان، دانش جویان، معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار).

     * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متاهل که تنها سفر می کنند، رضایت نامه محضری الزامی است.

8) مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار .

     * حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد.

     * مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

*چک رمز دار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام گردد

*کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند.

[/av_textblock] [/av_three_fifth]