خانه / مدارک سفارت آفریقای جنوبی

مدارک سفارت آفریقای جنوبی

[av_two_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

6524

[/av_textblock] [/av_two_fifth] [av_three_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_heading heading=’مدارک مورد نیاز سفارت آفریقای جنوبی’ tag=’h2′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#2f00db’][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

1) اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی.

   الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

2) 3 قطعه عکس 4*3 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید.

3) اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) گواهی حساب بانکی به زبان انلگیسی با مهر وامضاء بانک. (تمامی صفحات)

   الف) حسابهای جاری : کارکرد سه ماه اخیر .

     *در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می باشد.

   ب) سپرده های بانکی.

     * ارئه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

   الف) پزشکان : پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی.

   ب) وکلا: پروانه وکالت.

   ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

   د) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی ، ارائه آخرین فیش حقوقی.

   ه)مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت .

   و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تاسیس.

   ز) دانش آموزان، دانشجویان ، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یل اشتغال به کار).

     *جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه برنامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال ترجمه شناسنامه به انگلیسی در دو نسخه اجباری می باشد. (یک نسخه جهت ارائه به سفارت و دیگری هنگام ورود به کشور جنوبی ارائه می گردد.)

   8)ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.

     *حضور مسافرین درسفارت آفریقای جنوبی الزامی می باشد.

     *لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

[/av_textblock] [/av_three_fifth]